Hakan Keleş Giresunspor / Hakan Keles Arsivleri / Hakan keleş ise daha önce giresunspor'da başkan karaahmet ile iyi işler yaptıklarını ifade ederek, bunun devamını getirmek istediklerini kaydetti.

Hakan Keleş Giresunspor / Hakan Keles Arsivleri / Hakan keleş ise daha önce giresunspor'da başkan karaahmet ile iyi işler yaptıklarını ifade ederek, bunun devamını getirmek istediklerini kaydetti.. Devrim çetin ve senih yurga'nın konuğu giresunspor teknik direktörü hakan keleş. Lig ekiplerinden giresunspor, teknik direktör hakan keleş ile anlaştı. Önlerinde zor bir süreç olduğuna işaret eden keleş, şunları söyledi Giresunspor başkanı hakan karaahmet, hakan keleş ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Futbol hayatı kadar teknik direktör kimliği ile de bilinen hakan keleş kimdir?

Lig'de fırtınalar estiren giresunspor her geçen hafta süper lig'e biraz daha yaklaşıyor. Şu anda hakan keles, giresunspor oyuncu profili sayfasındasınız. Giresunspor başkanı hakan karaahmet, hakan keleş ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Lig ekiplerinden giresunspor, teknik direktör hakan keleş ile anlaştı. Bu seneyi giresunspor için bir fırsat olarak görüyorum.

Hakan Keles Hedefimiz Super Lig Trt Spor Turkiye Nin Guncel Spor Haber Kaynagi
Hakan Keles Hedefimiz Super Lig Trt Spor Turkiye Nin Guncel Spor Haber Kaynagi from www.trtspor.com.tr
Bundan sonraki süreçte de aynı hırs ve disiplin ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önlerinde zor bir süreç olduğuna işaret eden keleş, şunları söyledi Hakan keleş giresunspor taraftarı süper ligi hak ediyor. Giresunspor kulübü başkanı hakan karaahmet, giresunspor tesisleri'ndeki imza töreninde yaptığı konuşmada, hakan keleş ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Tff 1'inci lig ekiplerinden giresunspor, teknik direktör hakan keleş ile anlaşma sağladı. Hakan keleş, giresunspor hentbol takımı antrenörü gökhan kolukısaoğlu'nu ayrıca tebrik ederek, takımın coşkulu ve tempolu oyununun heyecan verici olduğunu belirtti. Bu seneyi giresunspor için bir fırsat olarak görüyorum. Lig ekiplerinden giresunspor, teknik direktör hakan keleş ile anlaştı.

Tff 1'inci lig ekiplerinden giresunspor, teknik direktör hakan keleş ile anlaşma sağladı.

Keleş, önlerinde zor bir süreç olduğuna işaret etti. Daha iyi yerlere gelecek kalitede bir takımız. Giresunspor'da hakan karaahmet başkan adaylığını açıkladı. Lig'in 4'üncü haftasında yarın sahasında beypiliç boluspor'u konuk edecek giresunspor'un teknik direktörü hakan keleş, rakiplerini yenerek milli maç arasına moralli girmek. Hakan keleş ise daha önce giresunspor'da başkan karaahmet ile iyi işler yaptıklarını ifade ederek, bunun devamını getirmek istediklerini kaydetti. Bu seneyi giresunspor için bir fırsat olarak görüyorum. Lig ekiplerinden giresunspor, hakan keleş ile 2+1 yıllığına anlaştı. Lig'de fırtınalar estiren giresunspor her geçen hafta süper lig'e biraz daha yaklaşıyor. Lig ekiplerinden giresunspor, teknik direktör hakan keleş ile anlaştı. Teknik direktör hakan keleş, kulüp tesislerinde yapılan törende, giresunspor ile 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı.giresunspor'un yeni teknik direktörü hakan keleş, 'şu an önümüzde zor. Giresunspor'un yeni teknik direktörü hakan keleş, şu an önümüzde zor bir süreç var. Bu seneyi giresunspor için bir fırsat olarak görüyorum. Lig ekiplerinden giresunspor'un teknik direktörü hakan keleş, süper lig hedeflerine çok yaklaştıklarını, bunu hep birlikte başaracaklarını belirtti.

Giresunspor'un yeni teknik direktörü hakan keleş, şu an önümüzde zor bir süreç var. Lig'de lider durumda bulunan gzt giresunspor'un teknik direktörü hakan keleş, 'hedef süper lig' programında açıklamalarda bulundu.pic.twitter.com/wdl2xbhil4. Tff 1'inci lig ekiplerinden giresunspor, teknik direktör hakan keleş ile anlaşma sağladı. Lig'in 4'üncü haftasında yarın sahasında beypiliç boluspor'u konuk edecek giresunspor'un teknik direktörü hakan keleş, rakiplerini yenerek milli maç arasına moralli girmek. Şu anda hakan keles, giresunspor oyuncu profili sayfasındasınız.

Giresunspor Da Teknik Direktorluge Hakan Keles Getirildi
Giresunspor Da Teknik Direktorluge Hakan Keles Getirildi from im.haberturk.com
Lig'de lider durumda bulunan gzt giresunspor'un teknik direktörü hakan keleş, 'hedef süper lig' programında açıklamalarda bulundu.pic.twitter.com/wdl2xbhil4. Lig ekiplerinden giresunspor, teknik direktör hakan keleş ile anlaştı. Bu seneyi giresunspor için bir fırsat olarak görüyorum. Keleş, önlerinde zor bir süreç olduğuna işaret etti. Giresunspor'da hakan karaahmet başkan adaylığını açıkladı. Bir süredir teknik direktör arayışı içinde olan tff 1. Devrim çetin ve senih yurga'nın konuğu giresunspor teknik direktörü hakan keleş. Dünyanın en güzel ligi'nin yeni bölümü sizlerle!aşağıdaki link'e.

Lig ekiplerinden giresunspor, hakan keleş ile 2+1 yıllığına anlaştı.

Lig'in 4'üncü haftasında yarın sahasında beypiliç boluspor'u konuk edecek giresunspor'un teknik direktörü hakan keleş, rakiplerini yenerek milli maç arasına moralli girmek. .kurulda başkanlığa seçilen hakan karaahmet, teknik direktör hakan keleş ile anlaşma sağladıklarını söyledi. Lig ekiplerinden giresunspor, teknik direktör hakan keleş ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Önlerinde zor bir süreç olduğuna işaret eden keleş, şunları söyledi Tüm giresunspor taraftarlarının olduğu gibi bizimde hayalimiz bu sezon süper lige çıkararak bu şehrin yarım asırlık hasretini dindirmek. Bu seneyi giresunspor için bir fırsat olarak görüyorum. Hakan keleş giresunspor taraftarı süper ligi hak ediyor. Lig ekiplerinden giresunspor, hakan keleş ile 2+1 yıllığına anlaştı. Hakan keleş, giresunspor hentbol takımı antrenörü gökhan kolukısaoğlu'nu ayrıca tebrik ederek, takımın coşkulu ve tempolu oyununun heyecan verici olduğunu belirtti. Lig'de fırtınalar estiren giresunspor her geçen hafta süper lig'e biraz daha yaklaşıyor. Lig ekiplerinden giresunspor, teknik direktör hakan keleş ile anlaştı. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Giresunspor teknik direktörü hakan keleş, elde ettiğimiz bu başarıları sürdürmek, serimizi devam ettirmek istiyoruz.

Giresunspor başkanı hakan karaahmet, hakan keleş ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Lig ekiplerinden giresunspor, teknik direktör hakan keleş ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Bu seneyi giresunspor için bir fırsat olarak görüyorum. Lig'de lider durumda bulunan gzt giresunspor'un teknik direktörü hakan keleş, 'hedef süper lig' programında açıklamalarda bulundu.pic.twitter.com/wdl2xbhil4. 8 ocak 1972, sakarya), türk eski futbolcudur.

Giresunspor Da Teknik Direktorluge Hakan Keles Getirildi
Giresunspor Da Teknik Direktorluge Hakan Keles Getirildi from www.61saat.com
Lig ekiplerinden giresunspor, teknik direktör hakan keleş ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Lig'de fırtınalar estiren giresunspor her geçen hafta süper lig'e biraz daha yaklaşıyor. Lider gzt giresunsporumuzun başarılı teknik direktörü hakan keleş, katıldığı futbolda kazanmak olduğu kadar kaybetmek te var ancak şehir olarak her zaman giresunsporun, bizim yanımızda oldular. Karadeniz temsilcisinin teknik direktörü hakan keleş sezon başında yaşadıkları zorluklardan bu. Hakan keleş giresunspor taraftarı süper ligi hak ediyor. Dünyanın en güzel ligi'nin yeni bölümü sizlerle!aşağıdaki link'e. Lig ekiplerinden giresunspor'un teknik direktörü hakan keleş, şuan ligde 20 puanla 6. Önlerinde zor bir süreç olduğuna işaret eden keleş, şunları söyledi

Keleş, önlerinde zor bir süreç olduğuna işaret etti.

Bu seneyi giresunspor için bir fırsat olarak görüyorum. Devrim çetin ve senih yurga'nın konuğu giresunspor teknik direktörü hakan keleş. Lider gzt giresunsporumuzun başarılı teknik direktörü hakan keleş, katıldığı futbolda kazanmak olduğu kadar kaybetmek te var ancak şehir olarak her zaman giresunsporun, bizim yanımızda oldular. Giresunspor'da hakan karaahmet başkan adaylığını açıkladı. Şu anda hakan keles, giresunspor oyuncu profili sayfasındasınız. Teknik direktör hakan keleş, kulüp tesislerinde yapılan törende, giresunspor ile 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı.giresunspor'un yeni teknik direktörü hakan keleş, 'şu an önümüzde zor. Bir süredir teknik direktör arayışı içinde olan tff 1. Bu seneyi giresunspor için bir fırsat olarak görüyorum. Hakan keleş, giresunspor hentbol takımı antrenörü gökhan kolukısaoğlu'nu ayrıca tebrik ederek, takımın coşkulu ve tempolu oyununun heyecan verici olduğunu belirtti. Lig takımlarından giresunspor teknik direktörü hakan keleş, ilk dört haftada alınan 7 puanın hedeflerinin altında kalmasına rağmen ilk iki haftadaki şanssızlığı, boluspor ve bursaspor. Önlerinde zor bir süreç olduğuna işaret eden keleş, şunları söyledi Lig'in 4'üncü haftasında yarın sahasında beypiliç boluspor'u konuk edecek giresunspor'un teknik direktörü hakan keleş, rakiplerini yenerek milli maç arasına moralli girmek. Tüm giresunspor taraftarlarının olduğu gibi bizimde hayalimiz bu sezon süper lige çıkararak bu şehrin yarım asırlık hasretini dindirmek.

Teknik direktör hakan keleş, kulüp tesislerinde yapılan törende, giresunspor ile 2+1 yıllık sözleşmeye imza attıgiresunspor'un yeni teknik direktörü hakan keleş, 'şu an önümüzde zor hakan keleş. Karadeniz temsilcisinin teknik direktörü hakan keleş sezon başında yaşadıkları zorluklardan bu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama